Waterkoeler Aqua Service

‘Waterkoeler’: Aan het werk in de dienstensector? Besef de behoefte aan een waterkoeler

De dienstensector vereist een groter gebruik van basisvoorzieningen door eigenaars van bedrijven, hun werknemers en zelfs hun klanten en bezoekers. Deze omvatten ook de voorziening van veilig gekoeld drinkwater. Als een noodzakelijke behoefte voor elk dienstensector verbonden bedrijf zou proper en fris water beschikbaar moeten zijn aan iedereen die het nodig heeft. Dit is waarom Aqua-Pro de oplossing is van elk bedrijf voor veilig, gezond en fris drinkwater.

Vandaag de dag zijn waterkoelers noodzakelijk voor elk bedrijf, zij het in de fabricage- of dienstensector. De behoefte is beslist groter in de dienstensector, waar de nominale waarde van de firma afhangt van de tevredenheid van klanten en opdrachtgevers. Investeren in een Aqua-Pro waterkoeler helpt het doel te behalen van klanttevredenheid en een goede reputatie van de firma die een waterkoeler gebruikt.

Er zijn verschillende soorten waterkoelers beschikbaar op de markt. Het gebruik van een flesloze waterkoeler is het meest populair bij bedrijven in de dienstensector omdat ze handiger en goedkoper zijn in gebruik. Deze waterkoelers zijn aangesloten op de waterleiding en hebben geen behoefte aan extra flessen of reservoirs voor watervoorraad die regelmatig moeten vervangen en bijgevuld worden. Voor klanten is een waterkoeler die op de waterleiding is aangesloten meer aantrekkelijk omdat ze er veel baat bij hebben.

Het gebruik van waterkoelers verzekert een onbeperkte voorziening van fris drinkwater. Er is geen bezorgdheid dat klanten afgewend zullen worden als ze een glas fris drinkwater willen drinken omdat het bedrijf er geen meer in voorraad heeft. Het fundamentele principe is dat het bedrijf geen koud water op voorraad moet hebben om klanten te bedienen wanneer het nodig is. Het is eenvoudig en gemakkelijk om een bijna onbeperkte hoeveelheid fris water aan te bieden aan klanten wanneer ze het wensen.

Er bestaat geen twijfel dat het goedkoper is voor een bedrijf om een flesloze waterkoeler te gebruiken. Aangezien het een eenmalige installatie betreft zijn er ook geen verdere kosten voor het bedrijf behalve de water- en elektriciteitsrekening. Er zijn ook geen leveringen van flesjes water of grote plastiek flessen voor de waterkoeler en zo wordt gedoe rond leveringen of rommel in de bedrijfsruimte vermeden. Door het gebruik van de watertoevoer van het gebouw zelf zijn er geen kosten voor flessen.

Er is weinig onderhoud nodig om een waterkoeler in goede staat te houden. Het bedrijf zal minder werk hebben met betrekking tot het schoonmaken en bijstellen van het mechanisme en de toebehorende onderdelen. Dit betekent meer gemak voor het bedrijf en zijn werknemers.

Het belangrijkste en ook meest verwaarloosde gevolg is het voordeel van het gebruik van een waterkoeler voor het milieu en de gemeenschap. De verminderde hoeveelheid afval veroorzaakt door gebruik van draagbare flesjes wordt verwijderd wanneer een waterkoeler wordt gebruikt op de werkvloer. Het voordeel voor het milieu is te groot voor elk bedrijf om te negeren. Dit groene voordeel van het gebruik van een waterkoeler zoals Aqua-Pro op het werk is niet alleen schitterend voor het bedrijf en zijn klanten maar ook voor de hele gemeenschap.

 

 

Comments are closed.